Meer afbeeldingen

Oscar DA-1000 Slowjuicer [Kleur: Chroom]

Schrijf de eerste review van dit product

Een bijzonder nieuw hi-tech model van de Hurom fabrikant:
Hierbij presenteert de Tarwegraskoning u een pracht nieuw slowjuicer model, oftewel het splinternieuwe Oscar Neo DA-1000  model. Dit nieuwe Oscar Neo DA-1000 model is een oerdegelijke kwaliteitsmachine die gemaakt is van de nieuwste en sterkste materialen, om u als klant optimale prestatie en duurzaamheid te kunnen garanderen. Zo is dit nieuwe Oscar model o.a. gemaakt van oersterk polycarbonaat en melamine. Daarnaast is de nieuwe Oscar Neo DA-1000 ontworpen en gebouwd met zeer vakkundige precisie, waardoor optimale kwaliteit, duurzaamheid en efficiency op schitterende en zeer overtuigende wijze worden samengevoegd in dit  nieuwste hi-tech slowjuicer model. Het zal u mogelijk verassen als we u hier verklappen dat dit nieuwste Oscar model wederom een pracht product is van de welbekende Hurom fabrikant, welke zich over de afgelopen jaren een zeer sterke positie op de markt van slowjuicers heeft weten te bemachtigen. Dit o.a. dankzij de bekende Versapers slowjuicers. Dat dit niet voor niets is, moge blijken uit deze schitterende slowjuicer, die het zoveelste bewijs is van de vakkundige expertise van deze fabrikant. De Tarwegraskoning is wat dat betreft bijzonder blij wederom zo’n prachtige machine als de Oscar Neo DA-1000 aan ons alsmaar groeiende assortiment slowjuicers en keukenmachines te mogen toevoegen en u als klant aan te kunnen bieden!

Indien u deze slowjuicer wilt aanschaffen en zelf komt ophalen, krijgt u €10,- korting in onze winkel!!!

Normale prijs: € 359,00

Speciale prijs: € 329,00

Beschikbaarheid: Op voorraad


Details

Het nieuwste hi-tech Oscar Neo Da-1000 slowjuicer model:
Met trots presenteert de Tarwegraskoning u één van de allernieuwste Oscar modellen in onze collectie, oftewel de Oscar Neo DA-1000 slowjuicer. Dit verse paradepaardje uit de Oscar stallen is al een tijdje een ware hype aan het creëren op de markt van slowjuicers en andere keukenapparaten en dit is niet zonder reden. Het gaat in dit geval om een bijzonder nieuw model van de welbekende Hurom fabrikant, welke in ons land met name dankzij de Versapers slowjuicers flink furore wist te maken. De Versapers slowjuicers van Hurom wisten vele van onze klanten op imposante wijze te overtuigen, maar dit wordt nog eens dunnetjes overgedaan door het dit schitterende nieuwe Oscar model van dezelfde fabrikant. Het zeer fraaie, economische en compacte design maakt deze pracht machine tot de ideale slowjuicer voor elke keuken!

Solide en oerdegelijke kwaliteit:

Het hier gepresenteerde Oscar Neo DA-1000 slowjuicer model is een bijzonder fraai model slowjuicer. Naast dit feit is het niet alleen een machine die er bijzonder fraai en interessant uitziet, maar kunnen we tevens met een gerust hart stellen dat het hier om een oersterke, zeer degelijke en solide slowjuicer gaat. Dit bewijst zich aan de hand van de materialen waaruit de machine is opgebouwd. Oersterk polycarbonaat en melamine vormen de basis van deze pracht machine en zijn beiden zo goed als onverwoestbaar. Dit zijn uiterst duurzame materialen die in combinatie met hoog-technische precisie en het welbekende vakmanschap van de Hurom fabrikant wederom hebben geleid tot het zoveelste fantastische model slowjuicer.

Naast de oersterke buitenkant van de Oscar Neo DA-1000 is ook de motor van bijzonder robuuste kwaliteit. De krachtige ingebouwde motor  is sterk verbeterd ten opzichte van oude Oscar modellen en perst en juiced al uw favoriete groenten en fruitsoorten in een mum van tijd klaar tot overheerlijk vers ‘levend’ sap. Dit doet deze prachtmachine op een toerental wat varieert tussen de 63-75 toeren per minuut. Dit gloednieuwe model motor garandeert u als klant en consument een zeer stille werking met een extra lange levensduur. Natuurlijk kunt u met deze pracht machine niet alleen groenten en fruit tot overheerlijk vers sap uitpersen, maar dat geld ook zeer zeker voor uw dagelijkse portie vers tarwegras!

Betere kwaliteiten door nieuw model slowjuicer:
De Hurom fabrikant produceerde voor de nieuwe Neo DA-1000 modellen op de markt kwamen, een oudere serie die bekend stond als de Neo DA-900 series. In Nederland stonden deze machines ook wel bekend als de Oscar Vita 5. De nieuwe Oscar Neo DA-1000 series is een sterk verbeterde variant op het oude model, welke met name qua efficiency en kwaliteit sterk verbeterd is ten opzichte van de oudere modellen. Dit is meteen terug te zien in 3-5% meer sap opbrengst bij het nieuwe Oscar Neo DA-1000 model. Dit geld voor alle groente- en fruitsoorten die u maar kunt bedenken, wat te danken is aan het vernieuwde subtiele koude pers principe, wat werkzaam is op zeer lage snelheden van maximaal 75 toeren per minuut. Hierdoor wordt oxidatie van de aanwezige voedingsstoffen voorkomen, waardoor de kwaliteit van het ‘levende’ sap wordt gewaarborgd. Zo bent u als consument zeker van overheerlijk, vers smakend, oergezond ‘levend’ sap met een optimale hoeveelheid aan nutriënten zoals o.a. vitaminen, mineralen, antioxidanten en levende enzymen. U zult tevens merken dat uw sap niet alleen bijzonder vers en gezond, maar tevens geheel vrij van pulp is. De Oscar Neo DA-1000 is zelfs maar liefst 15-20% meer efficiënt dan de meeste vergelijkbare slowjuicers in dezelfde klasse qua techniek en prijs. Dat zijn feiten die er niet om liegen en deze machine tot een absolute must voor uw keuken maken!

Een weergaloos 3-staps vijzel-vermaal systeem:
Naast de hierboven genoemde speciale eigenschappen van de Oscar Neo DA-1000 is deze machine tevens de meest geavanceerde enkele versnelling slowjuicer ter wereld. Dit is te danken aan het gepatenteerde 3-staps vijzel-vermaal systeem, waardoor uw groenten en fruitsoorten, alsook uw tarwegras optimaal uitgeperst worden, met een maximale hoeveelheid vers ‘levend’ sap als eindresultaat. Deze bijzonder 3-staps vijzel perst al uw voedingsproducten in een mum van tijd uit tot overheerlijk vers sap, boordenvol met essentiële voedingsstoffen, goed voor lichaam en geest. Dit zonder op een enkele wijze concessies te moeten doen wat betreft de kwaliteit van uw verse sap. Daarmee is niet alleen de kwaliteit gegarandeerd, maar bent u tevens zeker van het feit dat uw sap zo lang mogelijk houdbaar is zonder kwaliteitsverlies.

Hoger sap rendement:

De nieuwe Oscar Neo DA-1000 is een uiterst krachtige machine met een gloednieuwe motor. Deze motor verpletterd en perst al uw groenten en fruit op uiterst efficiënte wijze, waardoor een toename in sap rendement mogelijk is gemaakt van maar liefst 3-5% in vergelijking met het oudere Neo DA-900 model. Het pulp wat achterblijft zal u versteld doen staan, want er is zo goed als geen vocht meer in aanwezig. De lage snelheden van de Oscar Neo DA-1000 zorgen daarnaast voor minimale oxidatie van de aanwezige voedingsstoffen en zorgen tevens voor minimale schuimvorming op uw verse sap. Hierdoor is het verse door u geperste sap maar liefst 48 uur houdbaar in de koelkast en dit met volledig behoud van alle aanwezige voedingsstoffen!

Meer dan alleen een slowjuicer:
Zoals we eerder al aangaven is deze machine uitermate geschikt voor het persen van alle denkbare soorten groenten en fruit. Daarnaast is de Oscar Neo DA-1000 ook uitermate geschikt voor het persen van uw favoriete tarwegras. Naast deze eigenschappen bezit deze machine nog een aantal andere bijzondere troefkaarten. Zo is de Oscar Neo DA-1000 namelijk tevens in staat om allerlei andere producten fijn te malen en te juicen, zoals bijvoorbeeld met verschillende soorten bladgroenten, kruiden en specerijen mogelijk is. Ook voor noten, zaden en (koffie) bonen draait deze machine de hand niet om. Daarnaast is de Oscar Neo DA-1000 tevens werkzaam als een fantastische  food processor waarmee u een grote hoeveelheid aan verschillende producten kunt verwerken en produceren. Voorbeelden hiervan zijn soja, soepen, (dip)sauzen, tuinkruiden, allerlei soorten kiemen en verschillende soorten pasta. Als laatste bijzondere eigenschap kunnen we vermelden dat u deze pracht machine tevens in kunt zetten om uw eigen siropen en tincturen te maken uit ingrediënten zoals dennen- en sparrennaalden. Kortom, mogelijkheden te over met dit prachtige nieuwe Oscar slowjuicer model!

Toepassingsmogelijkheden van de Oscar Neo DA-1000 slowjuicer:

- De Oscar Neo DA-1000 is geschikt voor het persen van alle soorten groente en fruit.
- De Oscar Neo DA-1000 is geschikt voor het persen van tarwegras.
- De Oscar Neo DA-1000 is geschikt voor het malen van alle soorten noten, bonen, zaden, specerijen en kruiden.
- De Oscar Neo DA-1000 is geschikt is als food processor voor het maken van verschillende soorten pasta, soep, babyvoeding, humus, (dip)sauzen, rauwkost salades, sojamelk, ijs en verschillende tincturen.

Bijzonderheden en extra’s:
- De Oscar Neo DA-1000 heeft een ingebouwde ‘reverse’ functie ter voorkoming van verstopping.
- De Oscar Neo DA-1000 wordt met extra onderdelen geleverd voor het malen en gebruik als food processor.
- De Oscar Neo DA-1000 heeft een extra verstelknop voor het persen van zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten.
- De Oscar Neo DA-1000 is zeer snel te monteren en demonteren.
- De Oscar Neo DA-1000 is zeer snel schoon te maken (in minder dan 2 minuten).
- De Oscar Neo DA-1000 heeft een verstelknop voor pulp.

Een slowjuicer is veelzijdiger dan een blender:
Veel mensen die eenmaal een blender gewend zijn, zweren hierbij. Dit is totdat ze een goeie slowjuicer leren kennen en er een nieuwe wereld voor hun opengaat wat betreft de mogelijkheden van deze bijzondere machines. Er zijn namelijk enkele belangrijke voordelen aan het gebruik van een slowjuicer ten opzichte van het gebruik van een blender. Een blender maalt zo bijvoorbeeld door middel van messen die op hoge snelheid binnen in een kan roteren. Dit is een methode die met name geschikt is voor zachtere groente- en fruitsoorten, zoals aardbeien, bessen, bananen, mango, komkommer, tomaat en andere soorten. Het is echter een methode die minder geschikt is voor harde soorten groente en fruit. Veel blenders zijn ongeschikt voor hardere soorten groente en fruit, omdat ze simpelweg niet sterk genoeg zijn en vaak niet de gewenste toerentallen halen om deze producten geheel fijn te malen. Daarnaast blijft ook altijd veel pulp en vellen achter in het sap, waardoor het niet echt sap, maar meer pap is. Ook zorgen de hoge snelheden van de roterende messen voor veel oxidatie, wat de voedingsstoffen aanwezig in uw groenten en fruit aanzienlijk aantast. Oxidatie houdt in dit geval in dat er door de hoge toerentallen veel wrijving ontstaat, waardoor zuurstof de kans krijgt zich met de aanwezige voedingsstoffen te verbinden. Het effect hiervan is wel te vergelijken met de impact van roest op metaal en zorgt voor een duidelijke aantasting van de kwaliteit en werking van deze voedingsstoffen.

Een goede slowjuicer kan zowel harde als zachte soorten groenten en fruit verwerken, al zijn de horizontale modellen vaak geschikter voor hardere groenten en fruit en de verticale modellen vaak geschikter voor de zachtere soorten. Toch zijn beide soorten modellen in staat om zowel harde alsook zachte levensmiddelen tot heerlijk vers ‘levend’ sap te persen. Dit is met name aantrekkelijk voor kleine kinderen, die vaak liever sap drinken dan een raar uitziende papperige substantie te moeten consumeren. Op jonge leeftijd willen kinderen vaak moeilijk iets eten of drinken wat ze niet kennen of wat er raar uitziet. In zulke gevallen is een slowjuicer een betere vriend dan een blender. Ook geven veel volwassenen de voorkeur aan vers sap boven een dikke en vaak zwaarder op de maag liggende smoothie of shake uit een blender. Wel is een smoothie geschikter op het moment dat u meer behoefte heeft aan een stevigere en meer solide vorm van voeding.

Een slowjuicer levert gezonder sap dan een sapcentrifuge:
Ook tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge treffen we een aantal belangrijke verschillen aan, welke wederom uitpakken in het voordeel van de slowjuicer. Een traditionele sapcentrifuge maakt zo bijvoorbeeld gebruik van een traditionele rasp welke op zeer hoge snelheid (soms tot maar liefst 20.000 toeren per minuut) ronddraait. Hierbij ontstaat zeer veel wrijving, waardoor hitte en dus oxidatie ontstaat. Hierdoor worden de aanwezige voedingsstoffen in uw vers geperste sap op radicale wijze beschadigd en vernietigd, wat mogelijk is dankzij het feit dat zuurstof in aanraking komt met deze voedingsstoffen. Het effect hiervan is, zoals eerder al werd aangegeven, te vergelijken met het effect van zuurstof wat in aanraking komt met metaal, zo roest vormt en het metaal beschadigd en uiteindelijk zelfs vernietigd. Dit zijn processen die u zondermeer wilt voorkomen. De aanwezige nutriënten zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en levende enzymen worden op deze wijze ernstig beschadigd, waardoor u uiteindelijk veel meer vers sap nodig heeft om dezelfde voedingswaarde binnen te krijgen als met een slowjuicer het geval is. Oxidatieprocessen dankzij veel wrijving zijn gemakkelijk te herkennen aan het verkleuren en scheiden van de vaste en vloeibare ingrediënten in uw verse sap. Een ander vervelend gevolg hiervan is dat uw sap stukken minder lang houdbaar is dan sap afkomstig uit een slowjuicer. Sap uit een slowjuicer is over het algemeen maar liefst 2-4x langer houdbaar, terwijl uw sap minimale hoeveelheden voedingsstoffen verliest.

Een slowjuicer is de enige geschikte pers voor tarwegras:
Het is met name belangrijk voor tarwegras liefhebbers om te weten dat slowjuicers de enige machines zijn die tarwegras kunnen verwerken tot een heerlijke dagelijkse shot tarwegrassap. Zonder slowjuicer bent u op geen enkele wijze in staat om te genieten van uw eigen vers geperste tarwegrassap. Dit persen is mogelijk dankzij de langzame, kneuzende persing van slowjuicers, waar deze bijzondere machines bijzonder geliefd om zijn en om bekend staan. Er is geen enkele sapcentrifuge, blender of ander keukenapparaat in staat om uw tarwegras tot heerlijk vers sap te persen, behalve een goeie slowjuicer. Blenders, sapcentrifuges en andere keukenapparatuur malen uw tarwegras slechts tot kleine onverteerbare deeltjes waar uw lichaam geen enkele voedingswaarde uit weet te halen en wat dus totaal zinloos en een verspilling van uw tijd en geld is. Tevens verkrijgt u dankzij het slowjuice proces 100% pulp vrij tarwegrassap. Dit geld natuurlijk ook voor uw vers geperste groente- en fruitsap, al is de ene slowjuicer hier beter in dan de andere. Daarnaast kunt u niet alleen tarwegras, groenten- en fruit persen, maar is dit tevens mogelijk met verschillende soorten bladgroenten, kruiden en specerijen zoals spinazie, sla, koriander, peterselie, munt en vele andere soorten. Ook dit is met geen enkele andere keukenmachine mogelijk!

Antwoord op veel gestelde vragen:

Wat is slowjuicen precies?

De term slowjuicen wordt veelvuldig gebruikt in de raw food en superfood wereld. Het gaat in dit geval om een manier van persen die ooit is ontstaan in het exotische Thailand. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een perstechniek waarbij zeer lage snelheden worden gehanteerd. Zowel groenten alsook fruit en tarwegras kunnen door middel van deze techniek worden geperst en dit gebeurt op een toerental van gemiddeld 90-100 toeren per minuut. Tijdens dit proces wordt het pulp van het verse sap gescheiden en levert als eindresultaat een heerlijk fris ‘levend’ sap op. Het voordeel van deze manier van persen is het feit dat dit ‘levende sap’ nog steeds alle essentiële nutriënten bevat die zich ook in de oorspronkelijke groenten en fruit bevonden. Dankzij het zeer lage toerental wordt wrijving, verhitting en oxidatie van de aanwezige nutriënten voorkomen, waardoor deze nog steeds aanwezig zijn in het eindproduct, oftewel uw vers geperste sap. Dit zit boordenvol met alle natuurlijk aanwezige vitaminen, mineralen, antioxidanten, levende enzymen en vele andere benodigde voedingsstoffen. Ook de smaak is bijzonder lekker en ongeëvenaard in vergelijking met goedkope commerciële juicers.

Welke voordelen heeft slowjuicen?
We noemden net al een heel belangrijk voordeel van slowjuicen op. Er zijn echter nog meer voordelen van slowjuicen. U zult deze zonder meer merken als u eenmaal heeft besloten om verse fruit- en groentesappen een vast onderdeel van uw dagelijkse voedingspatroon te maken. Zo merkt u bijvoorbeeld dat:

- Na 10 dagen u zich fysiek aanzienlijk fitter en mentaal opgewekter begint te voelen. Ook slaapt u beter, heef u minder last van stress, spanning, hoofdpijn en dergelijke en zult u merken dat met name uw stoelgang aanzienlijk verbeterd is.
- Na 20 dagen u merkt dat u mogelijk al flink wat gewicht bent verloren. Ook zult u merken dat het dagelijks drinken van uw eigen geperste verse sap een echte must is geworden en u eigenlijk al niet meer zonder wilt.
- Na 30 dagen u merkt dat uw fysieke en mentale energieniveaus er flink op vooruit zijn gegaan en u zich tevens stukken krachtiger, helderder en evenwichtiger voelt.


Belangrijk: Indien u net begint met het dagelijks drinken van uw eigen vers geperste groente- en/of fruitsap, dan is het mogelijk dat u last krijgt van zogenaamde ontgiftingsverschijnselen. Dit zijn verschijnselen die, indien deze zich voordoen, slechts enkele dagen duren. Verschijnselen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld lichte hoofdpijn, vermoeidheid, (nachtelijk) zweten en lichte huiduitslag. Dit zijn echter verschijnselen die laten zien dat uw lichaam alle gifstoffen aan het uitscheiden is en dus eigenlijk een goed teken zijn. Dit is echter van korte duur en geen reden om u zorgen over te maken. De klachten verdwijnen normaliter binnen enkele dagen. Wij raden u aan gewoon door te gaan met het drinken van uw dagelijkse portie vers geperste sap. U zult binnen 10-30 dagen merken dat u zich zowel fysiek alsook mentaal een flink stuk beter voelt dan voor u begon met slowjuicen!

Wat is ‘levend’ sap precies?
Er wordt wel gesteld dat het proces van een slowjuicer wel te vergelijken is met het malen van een gebit. Het is door middel van malende, kneuzende en persende bewegingen dat alle voedingsstoffen uit de verschillende soorten groente, fruit of het tarwegras worden geperst. Deze blijven op deze manier bewaard in  het eindproduct, waardoor de voedingswaarde voor u als consument optimaal is. Ook wordt het proces van slowjuicen wel vergeleken met het koud persen van sommige oliesoorten, of met het koud slingeren van rauwe en/of biologische honing. Dit zijn processen waarbij voor een optimaal behoud van de aanwezige nutriënten wordt gezorgd, zodat u als consument zoveel mogelijk baat heeft bij het eindproduct. Bij deze processen wordt zoveel mogelijk de beschadiging en vernietiging van aanwezige nutriënten voorkomen, zoals vaak het geval is bij industriële processen. Uiteindelijk levert dit u als klant een zeer bijzonder vers ‘levend’ sap op, boordenvol met vele essentiële voedingsstoffen voor uw lichaam. Het zijn tenslotte deze voedingsstoffen die de bouwstenen van uw lichaam vormen en die we als mens allemaal op dagelijkse basis nodig hebben!

Is het mogelijk om vruchten met harde pitten te juicen?
Het is zeer raadzaam om harde pitten van vruchten zoals kersen, abrikozen, pruimen en andere vruchten te verwijderen, voor u dit soort vruchten in uw slowjuicer stopt. Dit om beschadiging van het snijgedeelte van de machine te voorkomen. Als algemene regel kan gesteld worden dat wat uw gebit niet weet te kauwen, een slowjuicer niet kan vermalen of juicen.

Is het mogelijk om harde en vezelige groenten te juicen?
Er zijn zowel harde als zachte groentesoorten en voor groenten zoals rode bieten en wortelen geld natuurlijk dat deze over het algemeen vrij hard zijn. Andere soorten zoals selderij, citroengras of stelen van bepaalde kruiden, kunnen erg vezelig van structuur zijn. Daarom is het raadzaam dit soort groenten eerst fijn te snijden, alvorens deze in de slowjuicer te stoppen. Daarnaast is het raadzaam om harde en zachte groenten te mengen terwijl u deze invoert in de slowjuicer. Dit zodat de uitvoer van de machine soepeler verloopt en tevens ter voorkoming van snellere slijtage van uw slowjuicer. Het teveel achter elkaar persen van harde of vezelige groenten en fruitsoorten kan leiden tot snellere slijtage van uw machine, wat u door het mengen met zachtere soorten kunt voorkomen.

Is mijn slowjuicer waterbestendig?
Deze slowjuicer is spatwaterdicht, maar water in de aan/uit knop dient absoluut voorkomen te worden en kan de machine mogelijk beschadigen. Een ander feit waar u goed op dient te letten is dat u de machine en de onderdelen na het schoonmaken eerst goed afdroogt voor u ze in elkaar monteert en de machine weer in gebruik neemt. Ook is het uiterst raadzaam natte handen af te drogen voor u met de machine aan de slag gaat en deze aan- of uitzet.

Zijn alle onderdelen vaatwasser bestendig?
Het wordt door de fabrikant sterk afgeraden de onderdelen van uw slowjuicer in de vaatwasmachine te reinigen. Het is afdoende om de onderdelen dagelijks met schoon lauw/warm water te reinigen. Het gebruik van afwasmiddel of andere soorten zeep dient zoveel mogelijk  beperkt en alleen in geval van urgentie gebruikt te worden. In zulke gevallen is het gebruik van een zachte afwasspons toegestaan. Let u erop dat u na eventueel gebruik van zeep de onderdelen goed schoonspoelt, om te voorkomen dat uw vers geperste sap een nare bijsmaak krijgt. Tevens raadt de fabrikant u aan de machine direct na gebruik schoon te maken, om zo het aankoeken van viezigheid en problemen die hieruit kunnen ontstaan te voorkomen. Voor de grote schoonmaak van de machine is het mogelijk gebruik te maken van wat fornuisreiniger. Doet u dit echter niet vaker dan eens per 3-4 maanden. Het bij uw machine bijgeleverde borsteltje is om de zeef goed mee te kunnen schoonmaken.

Waarom zou ik een slowjuicer nemen als ik al een sapcentrifuge/blender/keukenmachine heb?
Veel mensen denken dat een slowjuicer hetzelfde is als een soort sapcentrifuge. Ook denken sommigen dat er weinig verschil is tussen een slowjuicer en een blender. Niets is echter minder waar. Er zijn zeer grote verschillen tussen een goeie slowjuicer en goedkope sapcentrifuges. Ook hebben slowjuicers en blenders bijzonder weinig  overeen.  Ook verschillende types keukenmachines met vele mogelijkheden bezitten niet de bijzondere eigenschappen die slowjuicers bezitten. Hieronder volgen een aantal belangrijke nadelen van blenders, sapcentrifuges en andere keukenmachines in vergelijking met een goede slowjuicer:

- Laag rendement: Een slowjuicer perst ongeveer 30-80% meer sap uit dezelfde hoeveelheid groenten of fruit dan welke andere soort keukenmachine dan ook.
- Hoge mate van frictie: Dankzij dit feit wordt een grote hoeveelheid belangrijke nutriënten in uw verse sap beschadigd en vernietigd
- Minder smaak: Sap wat afkomstig is uit andere keukenmachines, behoudt minder geur, kleur en smaak in vergelijking met sap uit een slowjuicer.
- Meer lawaai: Alle hierboven genoemde keukenapparaten zorgen voor een aanzienlijk stuk meer lawaai dan welke slowjuicer dan ook.
- Veel zuurstof: Sap afkomstig uit een slowjuicer bevat minder zuurstof door de langzame persing.. Hierdoor is het sap aanzienlijk langer houdbaar en tevens voorzien van een grotere hoeveelheid nutriënten.

Kortom, een slowjuicer levert superieur sap ten opzichte van elke andere soort keukenmachine. Dit is ‘levend’ sap met een zeer hoge voedingswaarde en ongeëvenaarde kwaliteit in vergelijking met sap uit andere keukenapparaten!

De vele mogelijkheden van uw slowjuicer:

Zoals iedereen heeft u ook vast een aantal favoriete smaken die boven alle anderen uitstijgen. Deze heeft u destijds ontdekt door iets nieuws te proberen en uw smaakhorizon op die manier te verbreden. Daarom raden wij van harte aan om vooral te experimenteren met uw slowjuicer. Dit zodat u uzelf en anderen op aangename wijze versteld doet staan met nieuwe combinaties aan groenten en fruit, allemaal vers geperst in heerlijke variaties aan ‘levend sap’.  Probeer gerust naar hartenlust allerlei mogelijkheden uit om uw smaakpapillen optimaal te verwennen. Niets is onmogelijk en alles mag wat dat betreft, dus laat u vooral niet beperken door uw angst voor het onbekende. Om u alvast wat op te warmen, hebben we hieronder een drietal van onze favoriete recepten voor u geplaatst:

1) 1 venkelknol, 1 rode paprika, 4 mediumgrote wortels en 2 appels.
2) 1 mediumgrote rode biet, 1 handvol verse basilicumblaadjes, 2 peren, 1 lime en een ½ paprika.
3) 2 scheuten wodka, 4-6 appels, 1 handvol vers muntblad en 1 citroen.

Betaling & Verzending:
Alle producten op voorraad worden binnen 24 uur verzonden. Normaal gezien heeft u uw bestelling dus binnen een aantal dagen in huis. Betaling is mogelijk via Ideal, Paypal of d.m.v. vooruitbetaling per bankoverschrijving.

Service & Garantie:
U ontvangt een garantieperiode van maar liefst 20 jaar op de motor die aanwezig is in uw Oscar Neo DA-1000 slowjuicer. Op de machine en bijgeleverde onderdelen ontvangt u een garantieperiode van 5 jaar. Dit is een weergaloos staaltje klantenservice van de Hurom/Oscar fabrikant, waar deze fabrikant zich sterk mee weet te onderscheiden van de concurrentie. Het is hierbij van belang dat u zich beseft dat schade door eigen toedoen ervoor zorgt dat de garantie op dit apparaat en/of bijgeleverde onderdelen komt te vervallen. Dit model slowjuicer is te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, wijnrood en in een speciale chroom editie!

De Tarwegraskoning verleent een 30 dagen lang ‘Niet goed? Geld terug’ garantie op alle slowjuicers, keukenmachines en kweeksets. Bent op één of andere wijze niet tevreden met een product van ons? Stuur dan eerst een e-mail naar info@tarwegraskoning.nl, waarna wij u een bericht sturen met instructies hoe u het product terug dient te sturen. U betaalt dan alleen de retour verzendkosten.

Extra informatie

Geschikt voor tarwegras Ja
Color Chroom

Klantbeoorderlingen